Onderstaand treft u een selectie van onze gastouders aan, u kunt ons altijd bellen en mailen voor meer mogelijkheden!

Gastouders Tilburg

Tilburg, Patricia

Peuterpret bij Patricia, de naam zegt het al!

Patricia is een ervaren gastouder en heeft nog plekjes vrij, ze woont in een ruime gezinswoning met een fijne tuin. In en om huis is voldoende uitdaging om lekker te spelen en te ontdekken. Patricia is een warme, lieve en rustige gastouder waar uw kindje een fijne tijd zal hebben!

Voor meer informatie kun je eens kijken op haar website peuterpretbijpatricia.jimdo.com of druk op "contact" en je hoort binnen 2 werkdagen van ons!

We kijken uit naar jouw bericht.

 

 

 

Neem contact op

Gastouders Raamsdonksveer

Gastouder Mirella

Mirella is een zorgzame en gezellige gastouder in Raamsdonksveer. Zij heeft momenteel plaats op maandag en dinsdag en vanaf april 2016 ook op donderdag. Mirella knutselt graag met de kindjes en houdt van buitenactiviteiten, zoals het bezoeken van de kinderboerderij of lekker spelen in de speeltuin. 

Neem contact op

Gastouders Breda

Gastouder Raquel

Raquel is 22 jaar en heeft een zoontje van bijna 2 jaar, ze werkt sinds april 2016 als gastouder en woont in een leuke eengezinswoning in de Haagse Beemden. Ze vindt het heerlijk om naar buiten te gaan met de kindjes om te spelen, picknicken of lekker te wandelen. 

Ze heeft momenteel nog plaats op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Wilt u eens vrijblijvend kennismaken, neem dan contact op!

Gastouder Annemieke

Annemieke is een rustige, consequente en lieve gastouder. Zij is zelf moeder van 4 kinderen en heeft inmiddels 6 jaar ervaring als gastouder. Zij woont in een ruime woning met grote tuin, waar de kinderen naar hartelust kunnen spelen. Annemieke werkt met het VVE AAP! programma, waardoor de kinderen op spelenderwijs worden voorbereid op school. 

Er zijn 2 honden aanwezig en konijntjes, de honden zitten voornamelijk buiten of in de garage. Annemieke heeft momenteel nog op dinsdag en vrijdag een plaats vrij voor een kindje vanaf 1 jaar.

Interesse ? Ik hoor het graag, 

Neem contact op

Gastouder Marjon

Gastouder Marjon uit Breda (Prinsenbeek) heeft nog opvangplekjes vrij! Zij is moeder van twee kinderen en woont in een eengezinswoning met veel ruimte om te spelen en te ontdekken! Zoek u een lieve en open gastouder dan bent u bij haar aan het juiste adres, ze is gek op dansen, liedjes zingen en ze kijkt naar de behoefte van de kindjes.

Neem contact op

Gastouders Dongen

Gastouder Janine

Gastouder Janine uit Dongen heeft nog plaats op maandag, dinsdag, woensdagochtend en vrijdag! Zij is een rustige, ervaren gastouder en moeder van een zoontje. Janine woont in een rustige wijk in een eengezinswoning met veel speelmogelijkheden!

Janine is ondernemend met de opvangkindjes en voor elke leeftijd is er voldoende aanbod en uitdaging!

Interesse? Ik hoor het graag, 

Neem contact op

Gastouder Laura

Gastouder Laura uit Dongen heeft nog plek vrij op di, wo, do en vrijdag!

Bent u op zoek naar een kleinschalige opvang, met iedere dag een vast gezicht voor uw kind(eren) en een kleine verticale groep, dan bent u bij Moppies gastouderopvang aan het juiste adres.
Moppies biedt een veilige en huiselijke sfeer, met tegelijkertijd veel gezellige en vooral ontwikkelingsgerichte activiteiten.
Kortom de ideale plek voor een kind om onbezorgd de wereld te verkennen, wanneer u ergens anders bent.

Neem contact op

Gastouder Annemieke

Gastouder Annemieke in Dongen heeft plaats op woensdag en vrijdag!

Mijn naam is Annemieke de Jong en ik ben 23 jaar. Vijf jaar geleden ben ik afgestudeerd als pedagogisch medewerker niveau 3 en 4. Na 5 jaar als pedagogisch medewerkster op verschillende kinderdagverblijven gewerkt te hebben, heb ik besloten om vanaf 1 augustus 2015 als gastouder te gaan starten.

Mijn opvang
Aan huis heb ik een mooie speelruimte, die voldoet aan alle veiligheid- en hygiëne eisen van de GGD, waar de kinderen leuk kunnen spelen met o.a. een speelkeukentje, leeshoek en nog veel meer. Aan tafel kan er lekker geknutseld en gepuzzeld worden of kunnen ze gezellig een spelletje spelen. Ik werk met verschillende thema's waar ik de knutselwerkjes, liedjes, verhaaltjes en activiteiten op aan pas. Ook gaan we vaak lekker naar buiten toe om te wandelen, naar de speeltuin te gaan of te spelen in onze ruime tuin. Voor baby's is ook alles aanwezig.

Mijn visie
Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich hier prettig voelen en zichzelf kunnen zijn. Als een kind zich veilig voelt, durft het zichzelf te zijn en staat het open om nieuwe dingen te ontdekken en zich verder te ontwikkelen. Ik probeer zoveel mogelijk het ritme van het kind van thuis te volgen. Daarmee vormt mijn gastouderopvang een doorgaande lijn met thuis. Kortom, ik vind het belangrijk dat uw kind hier met plezier heen gaat en we een leuke, gezellige tijd hebben.

Neem contact op

Gastouders Dorst

Gastouder Catharina

Ben je op zoek naar een warme, zorgzame gastouder voor jouw kind of kinderen, zoek dan niet verder!

Catharina heeft nog plek vrij op ma, woe,do en vrij in de oneven weken en in de even weken op di, woe en do.
Ze woont in een leuke woning met een prachtige tuin die uitkijkt over de weilanden, voldoende speel en ontdekplezier dus! 
Catharina is een gastouder die kijkt naar de behoefte van de kindjes en speelt hier goed op in. Overleg met de ouders is voor haar belangrijk en ze geeft ook graag advies. Daarnaast staat zij ook open voor kindjes die extra zorg nodig hebben.

Neem contact op

Gastouders Made

Gastouder Dana

Mijn naam is Dana Ligthart, 34 jaar en getrouwd. Ik heb 2 kinderen van 4 en 6 jaar. Ik ben van oorsprong verpleegkundige maar ben op zoek naar een baan die beter aansluit bij de zorg voor mijn eigen kinderen. Zo gauw alles rond is ga ik starten als gastouder onder de naam 'Het Groene Draakje'. Ik bied opvang op ma, di, do en vrij van 6:30 tot 18:30. 

Ik ben een rustig persoon die houd van rust en regelmaat maar er is zeker wel genoeg ruimte voor spontane acties. Lekker buiten spelen in 1 van de speeltuintjes of lekker naar het bos. Dit is allemaal mogelijk. Ik heb zelf een leuke tuin met een grote zandbak en divers speelmateriaal. Als het weer het toelaat zal ik altijd voor een bepaalde tijd buiten zijn met de kinderen. Ik heb een grote bolderkar tot mijn beschikking waar we mee op stap kunnen. 

Binnen heb ik ook divers materiaal waar de kinderen mee aan de slag kunnen. Denk hierbij aan spelletjes, knutselmateriaal, puzzels en vrij spel materiaal. 

Neem contact op

Gastouders Bergen op Zoom

Gastouders Sprang Capelle

Gastouders Etten-Leur

Gastouder Renate

Renate, zelf moeder van een zoontje woont met haar gezin in een eengezinswoning in Etten-Leur (wijk Hooghuis). Hier biedt zij opvang aan kindjes van 0-4 jaar en in overleg BSO opvang voor basisschool de Hofstee en de Springplank. Renate is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag vanaf ca. 7.00 uur. Zij is een rustige persoonlijkheid die ieder kind beschouwt als een uniek individu. Zij houdt er van met de kinderen te knutselen, op pad te gaan, of gewoon thuis gezellig spelletjes te spelen, te zingen, te dansen etc….

Wil je eens vrijblijvend kennismaken, laat het ons weten!

Neem contact op

Gastouder Anne

Mijn naam is Anne. Ik woon sinds juli 2015 in Etten-Leur in de wijk Hooghuis. Ik ben opgegroeid in Drunen. Rondom Drunen heb ik altijd gewerkt op kinderdagverblijven.

Ik heb in mijn werk alle mogelijk groepen gedraaid o.a. babygroepen, peutergroepen, verticale groepen (0-4 jaar), BSO en Peuterspeelzaal. Vanaf oktober 2014 ben ik voor 6 maanden au-pair geweest in Australië. Dit was een geweldige ervaring waar ik veel geleerd heb.

Verder ben ik heel creatief, sociaal en zorgzaam. Het belangrijkste in mijn opvang vind ik dat de kinderen zich prettig voelen en zich goed kunnen ontwikkelen. Met veel plezier werk ik met het VVE programma Aap! zodat ik de kinderen de uitdaging kan bieden op hun eigen niveau. Ik woon in een gezellige eengezinswoning met buitenspeelmogelijkheden en ook in de buurt zijn diverse speeltuintjes aanwezig. Binnen heb ik een Blauwe Ara en ik leer de kinderen hier op een goede manier mee om te gaan.

Ik bied opvang van maandag tot en met zaterdag, opvangtijden in overleg. Mijn uurtarief voor 2017 is € 5,- per kind. Een vrijblijvende kennismaking is altijd mogelijk. 

Neem contact op

Gastouder Saskia

Gastouderopvang Happy Kidsz staat voor een professionele opvang in huiselijke sfeer. De kwaliteit van gediplomeerde kinderopvang, maar dan in een situatie die kleinschalig is en zoveel mogelijk aanvoelt als de thuissituatie van uw kindje.

Mijn naam is Saskia Klaassen-Lever, getrouwd en moeder van twee prachtige kinderen Thomas (2002) en Isa (2005).

Sinds 2012 werk ik als gastouder en doe dit met ontzettend veel plezier. Het werken met kinderen is mijn passie en vanuit die passie doe ik mijn werk.

Ik werk met VVE . Met Kiki en Kato gaan de kindjes op reis en door de maandelijkse thema’s leren we nieuwe woordjes, maken we kennis met de rekenprikkels en door extra aandacht aan de sociale en emotionele ontwikkeling te besteden krijgen we meer zelfvertrouwen en boven alles is het gewoon heel erg leuk.

Gastouderopvang Happy Kidsz vindt het erg belangrijk dat ieder kind zich zo thuis voelt dat hij/zij zichzelf kan zijn. Het spelen in een vertrouwde en veilige omgeving bevordert de ontwikkeling van elk kind. Persoonlijke aandacht staat hoog in het vaandel.

Happy Kidsz is gevestigd in een kindvriendelijke omgeving, scholen op loopafstand. Voor de opvanglocatie bevindt zich een groot speelveld waar de kinderen zich naar hartenlust kunnen uitleven. Een mooie recreatieplas bevindt zich op loopafstand.

Is uw interesse gewekt? Informeer dan naar de mogelijkheden via Gastouderland.

Neem contact op

Gastouder Leonie

Gastouder Leonie is geruime tijd werkzaam geweest in het jongerenwerk en heeft ruim 4 jaar geleden de stap naar gastouder gezet. Samen met haar man en 3 kinderen woont zij in een ruime woning in de wijk Hooghuis. Gastouder Leonie staat voor een verantwoorde opvoeding en is voorstander van gezonde voeding. Muziek speelt een grote rol in haar leven en hier wordt dus ook ruimschoots aandacht aan gegeven net als aan knutselen, lezen en allerlei andere creatieve bezigheden. Leonie is een groot taalliefhebber en vindt het dan ook een uitdaging hier met de kinderen mee aan de slag te gaan. Flexibele opvang is in overleg mogelijk. Opvangdagen van maandag tot en met donderdag, opvangtijden in overleg. 

Neem contact op

Gastouder Tuyen

In 2016 ben ik gestart als gastouder en bied ik opvang aan kinderen van 0-4 jaar van maandag tot en met vrijdag. Eventueel BSO opvang aan broertjes en zusjes in overleg.

Wij wonen in een gezellige eengezinswoning in de wijk Hooghuis met een tuin waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Komt u gerust een kijkje nemen. 

Neem contact op

Gastouder Mireille

Mireille woont samen met haar gezin in een ruime nieuwe woning in de Schoenmakershoek van Etten-Leur. De tuin moet nog worden aangelegd maar biedt voldoende speelruimte voor de kinderen. Bovendien is de Schoenmakershoek een kindvriendelijke woonwijk dus diverse speelmogelijkheden zijn in de nabije omgeving aanwezig.  Mireille heeft een ruime ervaring als gastouder en met kinderen in verschillende leeftijden. Zij is spontaan, hulpvaardig en flexibel. Mireille vindt het belangrijk dat de kinderen kunnen spelen, leren en ontwikkelen in een rustige, vriendelijke en veilige omgeving. Er zijn geen huisdieren aanwezig. Een vrijblijvende kennismaking is natuurlijk altijd mogelijk. Opvangdagen zijn de maandag, dinsdag en donderdag. 

Neem contact op

Gastouder Mariette

Ik ben Marjet Rehorst, geboren in 1975 en getrouwd met Rick. Samen hebben we een heerlijke zoon, Thijmen (geboren in 2009) en wonen wij in een vrijstaande woning aan de rand van Etten-Leur. Ik ben opgeleid als maatschappelijk werker en ik ben parttime werkzaam als journalist. Na 15 jaar gewerkt te hebben met kinderen van verschillende leeftijden heb ik de overstap gemaakt naar de opvang en het verzorgen van  kinderen bij mij thuis. Daar ligt mijn hart; in alle rust beschikbaar zijn voor een kind en kijken wat hij of zij nodig heeft om zich te ontwikkelen. Als gastouder heb ik alle tijd om het kind te observeren, aandacht te geven en om in te spelen op wat het nodig heeft. Het ene kind heeft immers heel andere behoeften dan het andere.

Als gastouder wil ik je kind graag bieden wat ik mijn eigen kind ook wil geven; een positieve, stimulerende, veilige en gestructureerde warme plek met liefdevolle begrenzing.

Kinderen met speciale behoeften, zoals een achterstand in ontwikkeling of bijvoorbeeld autisme of adhd zijn meer dan welkom. Ze vinden bij Marjet in het huis en de tuin hopelijk ruimte en rust.  Ik heb in de loop der jaren met deze doelgroepen ervaring mogen opdoen.

Je bent van harte welkom om even de sfeer te komen proeven en kennis te maken met mij en mijn gezin! Mijn uurtarief voor 2017 ligt op € 5,- per kind. Opvangdagen maandag, dinsdag en donderdag en opvangtijden in overleg.

 

Neem contact op

Gastouders Rucphen

Rucphen, Patricia

Na 20 jaar als kraamverzorgster gewerkt te hebben is Patricia per 1 september jl. gestart als gastouder. Samen met haar man en twee zonen van 8 en 11 jaar oud, woont zij in een heerlijk vrijstaand huis in het buitengebied van Rucphen. Hier vangt zij met veel zorgzaamheid en toewijding kindjes op in de leeftijd 0 – 4 jaar. Rondom de woning is veel ruimte om heerlijk veilig buiten te spelen. Diverse dieren zijn aanwezig zoals o.a. geitjes, cavia's en kippen. De kinderen worden geleerd hier op een goede manier mee om te gaan en samen worden de diertjes verzorgd. Patricia vindt het belangrijk dat de kinderen plezier hebben, dat ze zich op hun gemak voelen en dat ze zichzelf kunnen zijn.

Opvangdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Opvangtijden: in overleg, flexibele opvang is mogelijk.

Neem contact op

Gastouders Waspik

Waspik, Danielle

WASPIK - NOORD BRABANT

We hebben bij gastouderopvang t bovense boerderijke weer plaatsjes vrij...

De opvang zit vast aan mijn woonhuis waardoor er wel een huiselijke sfeer is maar toch een apparte ruimte speciaal ingericht voor de kindjes. De omgeving is heel natuurlijk en agrarisch.. we willen volgend jaar weer diertjes nemen .. zoals dwerg geitjes konijnen en kippen enzovoorts.

Heb zelf 2 dochtertjes imke van 17 juni 2015 en fenne van 20 juni 2016
ben afgestuurdeerd als pedagogisch medewerkste niveau 3 heb dit behaald op roc tilburg. ik ben in het bezit van een rijbewijs en kinder ehbo diploma. verder heb een een vve certifiaat (vroeg en voorschoolse educatie). ieder jaar doe ik mee aan workshops om zo dingen bij te leren.

Kindje van 0 tot 4 jaar zijn allemaal welkom bso in overleg...

Openingstijden :
Maandag t/m vrijdag van 6 uur tot 20 uur en 23 uur in overleg

facebookpagina: https://www.facebook.com/tbovenseboerderijke.waspik.1/…

telefoonnummer: 0648789779
email: tbovenseboerderijke@hotmail.com

Neem contact op

Gastouder Roosendaal

Roosendaal, Karin

 

Hoi, ik ben Karin van Iersel, getrouwd en moeder van 2 volwassen kids van 23 en 21 jaar oud. Al mijn hele leven heb ik met kinderen gewerkt en vooral jonge kinderen spreken mij aan. Ik heb de PABO gedaan en op basisscholen en peuterspeelzalen gewerkt. Als gastouder werk ik nu zo’n 5 jaar. Vooral de kleinschalige huiselijk sfeer is wat het werken met kleine groepen kinderen zo leuk maakt. Ze krijgen hierdoor volop aandacht.In onze woning heb ik een erker waar de kinderen voornamelijk spelen en daarnaast hebben ze ook buiten volop de ruimte! Elke dag is weer anders maar er zijn wel wat vaste momenten op de dag waardoor er wel een bepaalde mate van regelmaat is. Tussendoor doen we spelletjes, knutselen we van alles en gaan ook net zoals op school of eekinderdagverblijf met de tijd van het jaar mee.

Zoekt U opvang in Roosendaal dan kunt U altijd bellen om eens een keer te komen kijken. 

Neem contact op